Danilovgrad iznenadio Sutjesku, pobjeda Ibra
Ilustracija

Danilovgrad iznenadio Sutjesku, pobjeda Ibra

Košarkaši Sutjeske poraženi su večeras u Danilovgradu od istoimenog domaćeg tima 75:68, u utakmici 17. kola Erste Prve A lige.

Junak pobjede danilovgradskog tima, druge ove sezone, bio je Bojan Ratković sa 29 poena i sedam asistencija, dok je Emir Hadžibegović meč završio sa 17 poena i 11 skokova.

U ekipi iz Nikšića, koja ima skor od deset pobjeda i četiri poraza, najbolji je bio Igor Čvorović sa ubacio 17 poena.

Ubjedljiv trijumf, deveti ove sezone, ostvario je Ibar, koji je u Rožajama savladao ekipu Ulcinja 69:49.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bio Admir Nrković sa 14, Marko Ljujić je dodao 13, dok je Armin Kalić ubacio 11 poena.

U ekipi Ulcinjadvocifreni su bili samo Mihailo Radunović sa 11 i Darko Kalezić sa deset koševa.

Jedinstvo i Studentski centar sastaće se sjutra u 17 sati u Bijelom Polju, dok će dva i po sata kasnije početi duel Teoda i Lovćena u Tivtu.

U ovom kolu slobodni su košarkaši Primorja.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.