Koko Vandervej - nova zvijezda tenisa
Koko Vandervej

Ubjedljiva pobjeda

Koko Vandervej - nova zvijezda tenisa

Vandervej je iznenadila sedmu teniserku svijeta Gabrinje Mugurusu iz Španije i ubjedljivo pobijedila u četvrtfinalu sa 2:0 u setovima (6:4, 6:0).

Američke teniserke Venus Vilijams i Koko Vandervej prvi su polufinalni par ženskog singla na Otvorenom prvenstvu Australije.

Vandervej je iznenadila sedmu teniserku svijeta Gabrinje Mugurusu iz Španije i ubjedljivo pobijedila u četvrtfinalu sa 2:0 u setovima (6:4, 6:0).

Vilijams je takođe u dva seta (6:4, 7:6) bila bolja od Anastasije Pavljučenkove iz Rusije.

Drugi polufinalni biće poznat rano ujutru po centralnoevropskom vremenu, a činiće ga pobjednice duela između Karoline Pliškove i Mirjane Lučić-Baroni, odnosno Džoane Konte i Serene Vilijams.

 

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.