Nova: Svu energiju usmjeriti na izbore u Nikšiću

Nova: Svu energiju usmjeriti na izbore u Nikšiću

Nova srpska demokratija (NOVA) i Demokratski fron (DF) moraju svu svoju energiju usmjeriti na lokalne izbore u Nikšiću, jer bi se nakon pobjede opozicije u tom gradu stekli preduslovi za ponavljanje parlamentarnih izbora, ocijenio je Glavni odbor (GO) Nove.

Kako je saopšteno nakon sjednice, GO je jednoglasno je odlučio da se Skupština Nove održi 11. maja u Podgorici, a istovremeno su utvrđeni kriterijumi neophodni za njeno održavanje.

Navodi se da je GO pozdravio formiranje vlasti u Budvi, i izvjesno formiranje vlasti u Kotoru nakon ponude Socijalističke narodne partije da pruži manjinsku podršku ostatku opozicije.

"Ocijenjeno je da Nova i DF moraju svu svoju energiju usmjeriti na lokalne izbore u Nikšiću, jer bi se nakon pobjede opozicije u ovom gradu stekli i preduslovi za ponavljanje izbora na republičkom nivou i smjenu vlasti Demokratske partije socijalista“, kaže se u saopštenju.

Rtcg/Mina

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.