Manekenka prošetala gradom u čipkanom donjem vešu (FOTO)
Foto: Profimedia

Prolaznici u čudu

Manekenka prošetala gradom u čipkanom donjem vešu (FOTO)

Emili Ratajkovski poznata je po tome da nema problem da se razgoliti u javnosti, ali po mišljenju mnogih ovog puta je pretjerala.

Slavna ljepotica zaprepastila je Njujorčane kada se prošetala ulicama Menhetna dok je na sebi imala samo crni čipkani donji veš.

CpktkqTURBXy83ZmQ5NmY2ZWNjODUxMTM4MzIzMTVkYzYwYjE5ZjA3Ny5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Iako je u Njujorku tek nekoliko stepeni iznad nule, njoj zima nije smetala da u ovakvom izdanju prođe ulicama i pokaže svoje obline.

NduktkqTURBXy9lODQ4NjAwYzliNDBhZDIzYThmNDhjNzViNzdjZmU1Zi5qcGVnk5UCzQMUAMLDlQLNAdYAwsOVB9kyL3B1bHNjbXMvTURBXy8xZDc0Y2I0MTcwNTk1MDQzNjYyOWNhYmQ2MDZmNTBmNi5wbmcHwgA

Emili je zapravo snimala reklamu za jedan poznati modni brend, koju je najavila dan ranije na Instagramu, gdje je objavila sliku na kojoj pozira u donjem vešu.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.