Naručila jaknu, poštar donio dasku
Ilustracija

Naručila jaknu, poštar donio dasku

Jelena Mihailović iz Aranđelovca naručila je preko interneta zimsku jaknu, ali je u paketu koji joj je dostavio poštar pronašla gomilu kartona i dvije daske!

"Na jednom sajtu sam pronašla oglas u kojem žena iz Kuršumlije prodaje jakne, cipele, čizme... Čule smo se telefonom, platila sam 4.000 dinara za jaknu i još 450 za poštarinu. Ali kada sam otvorila paket, umalo nisam pala u nesvijest. Išla sam u policiju, oni su rekli da je to manji iznos od 5.000 dinara i da po službenoj dužnosti ne mogu da podnesu prijavu. U prevodu - ja moram da platim taksu za podnošenje privatne krivične prijave, a onda i da idem na suđenja i da platim i advokata. Sajt mi se izvinio, ali njeni oglasi i dalje vrebaju naivne kupce", priča Jelena.

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.