Beker: Ne poznajem ovakvog Novaka, ne vidim kod njega želju za pobjedom
arhiva

Nije smio da izgubi od Istomina

Beker: Ne poznajem ovakvog Novaka, ne vidim kod njega želju za pobjedom

Boris Beker je u intervjuu za Njujork Tajms komentarisao Đokovićevu igru ali i ponašanje tokom poraza od Istomina u drugom kolu Australijan opena, govoreći da ne prepoznaje ovakvog Novaka koji mora nešto povodom sebe da uradi.

Beker je izjavio da su razlozi njegovog rastanka sa Đokovićem nesporazumi i osjećaj da Novaku tenis nije prioritet broj jedan.

„Očigledno da u drugom dijelu godine tenis nije bio glavni prioritet, to je priznao i Novak i to je glavni razlog našeg rastanka, jer sam osjetio da nisam toliko potreban" rekao je Beker

Beker je komentarisao čudno ponašanje Novaka na terenu.

„Gledao sam meč sa Istominom i shvatam da se Novak borio sa njim skoro pet sati, ali nisam vidio onaj intenzitet, onu želju za pobjedom, nisam vidio da mentalno poludi i pobijedi meč. Bio je veoma nonšalantan i to nije Novak kojeg ja poznajem. Radije bih volio da ga vidim kako lomi reket, cijepa majicu ili bilo šta drugo što bi ga emotivno pokrenulo", izjavio je Beker.

„Nije sramota izgubiti, ovo je sjajna era tenisa, možete izgubiti protiv Marija, Vavrinke, Nadala, Novak može izgubiti čak i kada igra dobro protiv njih, ali ne smijete izgubiti protiv Istomina, Đoković nije bio povređijen očigledno, imao je prednost u setovima i totalno mi se sve to ne uklapa u cijelu priču i to nije ono što ja znam o njemu", dodao je Beker

„On mora sad da se vrati nekim osnovama i stvarima koje su ga učinile najboljim. Sada mora biti iskren i kritičan prema sebi jer jedino tako se može prebroditi ovakva situacija. Ako mu je to glavni prioritet, ne sumnjam u njega da će se vratiti na svoj pobjednički niz", izjavio je Beker za Njujork Tajms.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.