Omiljena aplikacija za dopisivanje Crnogoraca će ostati besplatna!
Ilustracija

Iz kompanije uvjeravaju

Omiljena aplikacija za dopisivanje Crnogoraca će ostati besplatna!

Poruke upozorenja koje posljednjih dana stižu crnogorskim građanima, da će Viber navodno morati da plate ukoliko ne pošalju dovoljno poruka, u potpunosti su lažne.

"Viber bi želio da informiše naše poštovane korisnike u Crnoj Gori, da je posrijedi samo još jedna spam poruka potpuno lažnog sadržaja", saopšteno je portalu Antena M iz Viber kompanije.

Kako je dodao direktor komunikacija Viber-a za centralnoistočnu Evropu Vuk Brajović, u posljednjih nekoliko mjeseci korisnici iz regiona dobijaju poruke istog sadržaja.

"Viber je omiljena aplikacija za razmjenu poruka među Crnogorcima, stoga, počastvovani smo da nastavimo sa nuđenjem usluga koje su na najvišem nivou funkcionalnosti, privatnosti, bezbjednosti – potpuno besplatno", zaključili su iz te kompanije.

Izvor:Antena M

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.