Euroliga: Crvena zvezda kažnjena sa 6.500 eura
Foto: N.Negovanović

Euroliga: Crvena zvezda kažnjena sa 6.500 eura

Euroliga je objavila kazne za 17. kolo najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu. Disciplinski sudija Eurolige kaznio je KK Crvena zvezda iz Beograda sa 6.500 eura zčebog ponašanja navijača tokom utakmice protiv Fenerbahčea, javlja Anadolija.

Konkretno Zvezda je kažnjena sa 5.000 eura zbog ubacivanja tvrdih predmeta u teren tokom utakmice, a sa 1.500 zbog ulaska navijača na teren po okončanju susreta. U obrazloženju kazne iz Eurolige su naglasili da su sudije, igrači i treneri oba tima, bez ikakvih incidenata napustili parket.

Nakon ove kazne iz KK Crvena zvezda zamolili su svoje navijače da se u narednom periodu ponašaju fer i sportski, kako bi klub izbjegao plaćanje sličnih kazni.

Susret Crvena zvezda – Fenerbahče završen je pobjedom šampiona ABA lige rezultatom 75:73. Nakon 17 odigranih kola Zvezda je na osmom mjestu, posljednjem koje vodi u doigravanje, sa skorom od devet pobjeda i osam poraza. Tim iz Istanbula je na šestoj poziciji sa deset trijumfa i sedam izgubljenih utakmica.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.