Sudija uskratila Troickog za poen (VIDEO)
Viktor Troicki

Pobjeda je ipak njegova

Sudija uskratila Troickog za poen (VIDEO)

Viktor Troicki savladao je jutros Italijana Paola Lorencija posle pet setova (6:3, 1:6, 7:6, 3:6, 6:3) i tako se plasirao u treće kolo Australijan opena.

Kao pravi maratonac, posle skoro četiri sata igre i brojnih uspona i padova srbijanski teniser je uspio da slomi otpor protivnika koji je samo osam pozicija ispod njega na ATP listi.

Međutim, ono što postaje tradicija na mečevima Troickog - rasprava sa sudijama - ponovilo se i danas, i to u petom setu.
 


 

Troicki je uspio da napravi brejk direktnim poenom jednim snažnim udarcem, ali je linijski sudija viknuo "aut". Snimak je pokazao da je Troicki ipak u pravu, međutim umjesto da mu pripadne poen i vođstvo od 5:3 u gemovima, sudija iz Hrvatske Marija Čičak rekla je da se poen ponavlja.

To je Viktora istjeralo iz takta jer je sudija odluku objasnila time da je Lorenci trčao ka loptici, što zaista nije bilo tačno.

"Što mi to radiš!? Pa, on je bio skroz tamo, nije trčao! Znaš li šta si uradila? Ne možeš da vjeruješ!", bio je šokiran srpski reprezentativac.

Uzaludni su bili njegovi vapaji, ali ga to ipak nije poremetilo i on je ubrzo posle toga riješio meč u svoju korist.

 

Noizz.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.