Inter “prijeti” Sevilji: Ne zaboravite da je Jovetić naš
Stevan Jovetić

Inter “prijeti” Sevilji: Ne zaboravite da je Jovetić naš

Stevan Jovetić je stigao na pozajmicu iz Intera u Sevilju, a nakon fenomenalnih partija u dresu novog tima, oglasio se i milanski klub.

Stevan je oduševio sa dva pogotka u dva meča Sevilje protiv, a tim iz Andaluzije moraće da plati 14 miliona ako bude želio u junu da ga zadrži. Inter međutim kaže da ga neće tako lako pustiti.

“Puno komplimenata poslali smo Jovetiću preko njegovog agenta i veoma smo srećni zbog njega. Stevan je sjajan momak, veliki profesionalac i igrač. Uvjeren sam da će igrati dobro u Sevilji, a onda ćemo da vidimo u junu šta će se desiti. On je naš igrač, naša investicija i ovi golovi pokazuju da nijesmo sa njim pogriješili”, poručio je Pjero Ausilio sportski direktor Intera.

Reprezentacija.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.