Žena MMA borac sa bujnim poprsjem porijeklom sa Bakana?!
Foto:Facebook

Jedna od najatraktivnijih u ringu

Žena MMA borac sa bujnim poprsjem porijeklom sa Bakana?!

Kod predstavljanja boraca i ženskih takmičarki u MMA-u pogled većine muškaraca često zaluta tamo iza gdje su ring djevojke. U slučaju Rakel Ostović, to je sasvim druga priča.

Postoje barem dva razloga zašto je ona u centru pažnje.

Rakel (25) stiže s Havaja, bori se pod američkom zastavom, a osim izgleda, ima i zanimljivo prezime zbog kojeg se da zaključiti kako vjerovatno ima balkanske korijene. Smatraju je jednom od najatraktivnijih žena boraca u MMA svijetu.

fcfd9868536eabe432b8

Bori se u Invicti, organizaciji pod okriljem UFC-a koja promovše ženske borbe na američkom tlu. Zasad je na tri pobjede i tri poraza, a posljednju borbu imala je proteklog vikenda kad je doživjela težak poraz, prenosi hrvatski 24 sata.

Kristinea Ferea žestoko ju je nokautirala i sudija je morao prekinuti borbu.

No Rakel je već najavila kako će se vratiti jača nego ikad. Prije nego je potpisala profesionalni ugovor, imala je šest amaterskih pobjeda zaredom.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.