Crnogorac srušio Real: Jovetić pokazao kakav je igrač(VIDEO)
Foto:Getty images

Crnogorac srušio Real: Jovetić pokazao kakav je igrač(VIDEO)

Fudbaleri Sevilje pobijedili su Real Madrid sa 2:1, u velikom derbiju 18. kola španske Primere posle preokreta u finišu.

Pobjedu timu donio je crnogorski napadač Stevan Jovetić koji je tako na spektakularan način debitovao u Primeri.

Jovetić je u igru ušao u 69. minutu umjesto Vakseza i prekinuo rekordni niz "kraljevskog kluba" od 40 utakmica bez poraza.

Prethodno je Real poveo u 67. minutu golom Ronalada iz penala, koji je napravio golman Riko. Sevilja je izjednačila u 85. minutu autogolom Ramosa. On je glavom zatresao sopstvenu mrežu, nakon sjajnog centaršuta Sarabije.

"Nisam mogao da zamislim bolji početak. Hvala svima, hvala mojim saigračima, hvala treneru, hvala navijačima... Želim da dam sve od sebe da pomognem timu da imamo što bolje rezultate u Primeri i Ligi šampiona", kazao je neposredno nakon meča Jovetić.

"Možda u prošlosti niste mogli da vidite koliko vrijedi, a sada je pokazao kakav je igrač", rekao je  Horhe Sampaoli, trener Sevilje.

 

 

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.