Valensija pobijedila poslije tri mjeseca!

Valensija pobijedila poslije tri mjeseca!

Fudbaleri Valensije okončali su tromjesečnu agoniju bez pobjede u La ligi savladavši Espanjol 2:1, u 18. kolu španskog šampionata.

"Slijepi miševi" su slavili prvi put poslije osam kola i konačno obradovali navijače koji strijepe za peto ispadanje u niži rang u istoriji.

Valensija je slavila na Mestalji prvi put od kraja septembra, pogocima Martina Montoje u 17. i Santija Mine u 73. minutu, dok je David Lopes pet minuta prije kraja samo uspio malo da unervozi domaće navijače.

Valensija je i dalje na poziciji iznad zone ispadanja, sa četiri boda više od Sportinga iz Hihona, dok je Espanjol 11. sa tek sedam bodova više.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.