PRETJERAO: Vozio po zaleđenom Plavskom jezeru sa djetetom u vozilu(VIDEO)
Foto:Screenshot/Facebook

Loš primjer

PRETJERAO: Vozio po zaleđenom Plavskom jezeru sa djetetom u vozilu(VIDEO)

Nakon što smo juče imali priliku da pogledamo vožnju automobila po zaleđenom Skadarskom jezeru, novi snimak stiže sa sjevera.

Nepoznati avanturista je "uhvatio nekoliko krugova" pincagaurom po zaleđenom Plavskom jezeru.

Snimak rizične vožnje je objavljen na Facebooku.

To što je okušao sreću na ledu niko mu pretjerano ne zamjera, ipak,kako se vidi na snimku u vozilu je i dijete, što je izazvalo ljutnju i kritike korisnika ove društvene mreže.

Podsjetimo, Nacionalni parkovi Crne Gore izdali su upozorenje građanima da se suzdrže od hodanja po zaleđenim površinama jer u svakom trenutku može doći do neželjenih posljedica po njihov život i zdravlje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.