Zlatičanin: Garsija će biti nokautiran, ako bude prsa u prsa
Dejan Zlatičanin

Zlatičanin: Garsija će biti nokautiran, ako bude prsa u prsa

Crnogorski bokser, Dejan Zlatičanin rekao je da razmišlja samo o Amerikancu Majkiju Garsiji, sa kojim boksuje 28. januara u MGM Grand areni u Las Vegasu, za pojas u lakoj kategoriji u verziji WBC.

"Garsija govori sa kim će se boriti ubuduće, a još se nije borio sa mnom. Mislim da se prevario u planovima. Ja ću ga zaustaviti. Ja ne razmišljam kao on, o duelima sa Pakjaom ili Lomačenkom. Ja razmišljam samo o njemu", rekao je Zlatičanin.

Naš šampion, koji brani titulu, poručio je američkim medijima da vjeruje da će Garsija pasti nokautom.

"Biće nokautiran, ako prihvati borbu prsa u prsa. A i ako bude izbjegavao borbu i boksovao direktima, pronaći ću put do njegove glave. Ja ga pozivam da ne obruka svoje Meksikance i da se bori kao pravi muškarac, na sredini ringa", dodao je Zlatičanin.

S druge strane, Garsija tvrdi da nije on taj koji potcjenjuje Zlatičanina, već mediji.

"Novinari me pitaju o narednim planovima, nijesam ja taj koji potcjenjuje Zlatičanina. Ja znam koliko je dobar i snažan. On je svjetski šampion i svašta može da se dogodi. Moćan je borac, ali moćan sam i ja. Želim sreću i meni i njemu, ko bude bolji neka pobijedi", kazao je Garsija.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.