Đoković slučajno pogodio ženu u publici: Prihvatiću kaznu ako je bude, to ne smije da mi se dešava
Novak Đoković

Kirjos: Mene bi suspendovali do 2025.

Đoković slučajno pogodio ženu u publici: Prihvatiću kaznu ako je bude, to ne smije da mi se dešava

Teško Novak kontroliše emocije na terenu. I u finalu Dohe je imao nekoliko "žutih minuta", ali da se barem sve završilo na cijepanju majice i polomljenom reketu...

Srpski as je bio nesmotren u prvom setu i, iznerviran zbog izgubljenog poena, poslao lopticu u publiku. Bio je to precizan "forhend" u ženu koja je sjedjela u prvim redovima, prenose Novosti.rs.

Đoković se odmah izvinio zbog tog poteza i istakao da nije imao nikakvu zlu namjeru.

- Nisam želio bilo koga da pogodim. Obećavam da ću biti pažljiviji u budućnosti. Iskreno, nisam bio svjestan da loptica leti ka publici. Nisam ciljao nikoga. Ali, desilo se i prihvatiću kaznu ako je bude. Snosiću posljedice, jer to ne smije da mi se dešava - naglasio je Đoković.

Odmah je svoj stav iznio i Nik Kirjos, problematični dečko "bijelog sporta".

GettyImages614171538

Foto: Getty images, Nik Kirjos

- Da sam ja to učinio, kaznili bi me do 2025. - napisao je Australijanac na "Tviteru" uz "smajlija" koji plače od smijeha.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.