Boško Drašković novi selektor crnogorske bokserske reprezentacije
Boško Drašković

Boško Drašković novi selektor crnogorske bokserske reprezentacije

Nekadašnji kapiten Boško Drašković novi je selektor bokserske reprezentacije Crne Gore, saopšteno je iz Bokserskog saveza.

Navodi se da je predsjednik Blažo Šaranović predložio Draškovića, a Upravni odbor jednoglasno usvojio njegov predlog. 

On je na toj funkciji naslijedio Dragana Đuričkovića, koji je od danas novi sportski direktor.

"Drašković je kao kapiten bokserske reprezentacije godinama predstavljao Crnu Goru na brojnim međunarodnim takmičenjima i ostaće upamćen kao jedan od najistaknutijih boksera u istoriji olimpijskog boksa u našoj zemlji. UO jednoglasno je usvojio predlog Šaranovića za imenovanje Đuričkovića na mjesto sportskog direktora", saopšteno je iz Bokserskog saveza.

Navodi se da je Đuričković kao jedan od najuspješnijih bokserskih radnika u državi doprinio razvoju crnogorskog olimpijskog boksa i da je to dovoljan razlog da bude izabran na funkciju sportskog direktora. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.