Objavljena nova pjesma Džordža Majkla(VIDEO)
Džordž Majkl

Poklon za praznike fanovima

Objavljena nova pjesma Džordža Majkla(VIDEO)

Džordž Majkl je preminuo 25 decembra a kao poklon za praznike fanovima, njegov partner Fadi Favaz odlučio je da podijeli novu pjesmu na YouTube kanalu.

U momentu smrti pjevač je imao je 53 godine, a kako piše Queerty.com portal spremao je novi album.

Naime, pjesma "This Kind Of Love" će se naći na albumu Trojan Horse, napisana je davne 1990. godine - ali nikad nije objavljena.

Jedan od autora pjesme je i legendarni Elton Džon a Favaz je odlučio da u čast svog ljubvnika, prije Nove godine objavi pjesmu koja je čekala toliko dugo.

Inače, kako je prenio N1 pisanje Mirrora, Džordž Majkl je iza sebe ostavio i neobjavljena tri albuma.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.