Humanitarni koncert folklora u Nikšiću 26. decembra

Fondacija AKTER organizuje

Humanitarni koncert folklora u Nikšiću 26. decembra

Fondacija AKTER organizovaće humanitarni koncert Umjetničkog centra „Korak“ u Nikšićkom pozorištu, u ponedjeljak, 26. decembra, sa početkom u 19 časova.

Koncert, koji se održava pod sloganom „Koračajmo humano“, u cilju prikupljanja pomoći za porodice u stanju socijalne potrebe, uvršten je u repertoar Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

Oko 200 igrača Umjetničkog centra „Korak“ predstaviće se publici u ponedjeljak veče i izvesti osamnaest folklornih koreografija.

Preduzeće „Ramel“ iz Nikšića podržalo je predstojeću humanitarnu akciju donacijom od 20 paketića za djecu iz socijalno ugroženih porodica.

 „Ovo je drugi po redu humanitarni koncert koji Fondacija AKTER organizuje zajedno sa Umjetničkim centrom „Korak“. Uvjereni smo da će i ovoga puta Nikšićani pokazati veliku humanost i masovnim dolaskom učiniti da to bude događaj za pamćenje. Zato pozivamo građane Nikšića da kupovinom karte u iznosu od 3 eura omoguće da u 2017. godini pomognemo što većem broju porodica“, navodi se u saopštenju Upravnog odbora Fondacije AKTER.

Posterkoncert1

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.