Federer ne može da obeća novu grend slem titulu
Rodžer Federer

Federer ne može da obeća novu grend slem titulu

Švajcarski teniser Rodžer Federer rekao je da bi želio da osvoji još nekoliko velikih turnira, ali da ne može da obeća novu grend slem titulu.

Federer je ove godine imao problema sa povredom koljena, zbog koje nije igrao na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru i na Ju-Es openu, a kako je rekao, sada trenira bez bolova.

On će godinu završiti na 16. mjestu na ATP listi.

Švajcarac je osvojio 17 grend slem titula, ali nijednu od 2012. godine na Vimbldonu.

Njegov trening u četvrtak prenošen je preko društvenih mreža, a gledalo ga je više od 400.000 ljudi, koji su mogli i da mu postavljaju pitanja.

Švajcarac je rekao da se fizički osjeća dobro i da se priprema za nastup na Hopman kupu u januaru u Pertu.

"Posle Australijan opena vidjećemo kako mi je koljeno, kako će se tijelo ponašati. Uzbuđen sam što ću ponovo da igram bez bolova i uživajući, a ne da govorim fizioterapeutima da osjećam probleme i da nisam siguran da li mogu da igram", naveo je Federer.

Navijače je zanimalo i da procijeni svoje šanse za osvajanje 18. grend slem titule.

"Volio bih da mogu to da obećam, ali ne mogu", naveo je 35-godišnji Federer.

Beta

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.