Dejan Bajić novi predsjednik Vaterpolo i plivačkog saveza
Izvor:wpolo.me

Odluka sa sjednice u Nikšiću

Dejan Bajić novi predsjednik Vaterpolo i plivačkog saveza

Funkciju predsjednika Skupštine Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore i u naredne četiri godine obavljaće dr. Đuro Marić, odlučeno je na III sjednici Skupštine VPSCG održanoj danas u Nikšiću.

Dejan Bajić u naredne četiri godine obavljaće funkciju predsjednika UO Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, dok je dosadašnji predsjednik VPSCG Srđan Kovačević izabran za potpredsjednika VPSCG, objavio je wpolo.me.

‘’Nadam se na ćemo nastaviti kontinuitet uspješnog rada VPSCG. Sedam članova UO će biti za sada, a preostala dva biće poznata do naredne sjednice Skupštine VPSCG. U UO VPSCG biće Srđan Kovačević, Ivan Bulatović, Zoran Đukanović, Esad Zaimović, Aleksandar Tičić i Nikola Kovačević. Prioriteti su očuvanje finansijske stabilnosti Saveza, a to neće biti ni malo lako. Savez će i dalje pomagati klubove. Zajedno sa svojim timom obezbijedićemo maksimalne uslove za radih svih reprezentacija, kako vaterpolo tako i plivačkih. Očekuje nas naporan rad na stvaranju nove reprezentacije za novi olimpijski ciklus. Radićemo na afirmaciji vaterpola i plivanja, i naravno radićemo na tome da normativno uredimo funkcionisanje Saveza. Konačno riješićemo prostorije Saveza’’, poručio je Bajić.

Za potpredsjednika Skuštine VPSCG izabran je Dragan Samardžić.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.