Rafter vjeruje da će Đoković osvojiti nekoliko Gren slemova u 2017.
Novak Đoković

Rafter vjeruje da će Đoković osvojiti nekoliko Gren slemova u 2017.

Bivši australijski teniser Patrik Rafter vjeruje da će se Novak Đoković vratiti u formu u 2017. i osvojiti nekoliko Gren slemova.

Đoković je nakon osvajanja Rolan Garosa i kompletiranja sva četiri GS u nizu, doživio veliki pad u formi pa je 2016. završio iza Endija Marija, prenosi B92.

"Đoković će imati opet pristojnu godinu i osvojiti nekoliko Gren slemova. Da li će Mari zadržati formu? Ne znam", rekao je Rafter.

Rafter je upozorio i da ne bi trebalo otpisati Rodžera Federera, koji se muči sa formom poslednjih godina. Poslednji od 17 GS osvojio je 2012, ali je istakao da mu je u 2017. glavni cilj osvajanje novog. 

"Ako ne osvaja Gren slemove da li se muči? Šta je onda cilj? Da bude peti na svijetu? Sumnjam u to. Mislim da je realno da osvoji novi GS. Bez obzira kakav je, nikad ne otpistuje šampiona", zaključio je Rafter.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.