Svijet poludio za poljskom novogodišnjom reklamom (VIDEO)
Foto: Screenshoot

Originalno i poučno

Svijet poludio za poljskom novogodišnjom reklamom (VIDEO)

Čini se da svako traži što artističkiji i originalniji način da privuče pažnju i izazove emocije kod onih koji gledaju reklame. Kada krene zimska praznična euforija, očekuje se da i reklame budu prepune ljubavi i praznične atmosfere.

Reklama koja je raspametila svijet stiže ove godine iz Poljske, i kreirala ju je agencija iz Varšave koja se zove Bardzo.

 Deka dobija paket za učenje engleskog, English For Beginners, i tokom reklame pratimo njegove avanture u misliji učenja novog jezika. Naravno, tokom reklame se zapitamo zašto on upada u ove smiješne situacije, i čekamo razrješenje.

Kao što to obično biva, sve ima dublji smisao i svrhu, što se i prikazuje na kraju reklame. Duhovito, interesantno i emotivno, nije ni čudo što je cio svijet poludio za ovom reklamom.

I čini se da ovo nije samo praznična reklama već da ima životnu težinu.

Pogledajte!

citymagazine.rs

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.