“KoTo(R) o Kotoru” u srijedu u Zetskom domu

“KoTo(R) o Kotoru” u srijedu u Zetskom domu

U Kraljevskom pozorištu Zetski dom u srijedu, 7. decembra sa početkom u 20h biće izvedena predstava KoTo(R) o KOTORU.

U saradnji sa pozorišnim rediteljem Petrom Pejakovićem NVO EXPEDITIO je u novembru 2015. pokrenula proces izrade dokumentarne pozorišne predstave u kojoj su učesnici stanovnici Kotora, a tema - grad Kotor. Predstava “KoTo(R) o Kotoru” (igra riječi: Ko to o Kotoru) je rezultat procesa koji je trajao 8 mjeseci. U predstavi su stanovnici/e ujedno - autori i glumci Kotora čiji je cilj da se prikažu posebnosti, ali i problemi koji tište građane/ke.

Dokumentarna predstava “KoTo(R) o Kotoru” (igra riječi: Ko to o Kotoru) je rezultat tog procesa. U predstavi su stanovnici/e ujedno - autori i učesnici/glumci.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.