Sjutra u Delti

Akcija radija D i radija D plus

Sjutra u Delti "Smanji brzinu, sacuvaj zivot!"

Ra­dio D i D pu­sti­li su u etar him­nu „Uspo­ri” ko­ja će pra­ti­ti ak­ci­ju „Sma­nji br­zi­nu, sa­ču­vaj ži­vot”, ko­ju re­a­li­zu­ju u sa­rad­nji sa MUP-om Cr­ne Go­re, od­no­sno Upra­vom saobra­ćaj­ne po­li­ci­je.

Ma­li­šni mu­zič­kog ho­ra OŠ „Pa­vle Ro­vin­ski” Ka­li­na, Bo­din, Lana, Maj­da, Sve­tla­na, Ni­ko­li­na, Le­na, Ana­sta­si­ja, Ir­ma, Haris, Kse­ni­ja, Mia, Ja­na, Omer, Ne­ma­nja, Na­đa, Đor­đa, He­le­na i Mari­ja na če­lu sa na­stav­ni­com Sve­tla­nom Pe­jo­vić po­ru­ču­ju svim vo­za­či­ma da „Uspo­re”.

Tekst za pje­smu je na­pi­sao po­zna­ti cr­no­gor­ski tek­sto­pi­sac Dra­žen Da­mja­no­vić, dok je za mu­zi­ku i aran­žman bio za­du­žen Se­nad Dre­še­vić, a sni­mlje­na je u stu­di­ju Bo­ba Sta­ni­ši­ća.

Pje­sma će pre­mi­jer­no bi­ti pred­sta­vlje­na sjutra, 3. de­cem­bra na ve­li­koj ma­ni­fe­sta­ci­ji u šo­ping mo­lu Del­ta si­ti sa početkom u 19h, ka­da će bi­ti upri­li­čen i pri­go­dan pro­gram ko­ji će pra­ti­ti cje­lo­kup­nu ak­ci­ju.

Organizatori po­zi­va­ju sve vo­za­če, ro­di­te­lje i ma­li­ša­ne da do­đu na ve­li­ko dru­že­nje u Del­ti.

Za­ba­ve će bi­ti i za ma­le i za ve­li­ke, a hor OŠ "Pa­vle Ro­vin­ski" će iz­ve­sti him­nu. Edu­ka­tiv­ni čas o sa­o­bra­ća­ju uljep­ša­će im ani­ma­tor Žar­ko Ža­bac.

Za sve uče­sni­ke pripremljeni su pri­god­ni po­klo­ni. Ka­dro­vi sa ma­ni­fe­sta­ci­je u Del­ti bi­će is­ko­ri­šće­ni za spot ko­ji se oče­ku­je usko­ro.

Zato, smanji brzinu, sačuvaj život!

Spi­sak pri­ja­te­lja i spon­zo­ra ko­ji po­dr­ža­va­ju ak­ci­ju „Sma­nji brzi­nu sa­ču­vaj ži­vot” je iz da­na u dan sve du­ži. Po­red Dnev­nih no­vi­na „Dan”, ko­ji je glav­ni me­dij­ski po­kro­vi­telj, ak­ci­ji su se odazva­le i ko­le­ge iz broj­nih štam­pa­nih i elek­tron­skih me­di­ja, Pr­va TV, RTCG, TV Vi­je­sti, por­ta­li Ko­dex.me, CDM, KOLEKTIV.me, VO­LIM POD­GO­RI­CU, ma­ga­zin Gra­ci­ja, Ra­dio Ko­tor, kao i Ha­ri­bo, igra­o­ni­ca Baj­ka, Mon­tim­preks, Ni­kić di­gi­tal, Me­tro­po­lis, Del­ta si­ti.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.