Skariolo: Crna Gora  ekstremno opasan tim
Serđo Skariolo

Neće imati lak posao

Skariolo: Crna Gora ekstremno opasan tim

Selektor košarkaške reprezentacije Španije Serđo Skariolo smatra da njegov tim na Eurobasketu 2017. godine neće imati lak posao u grupnoj fazi takmičenja.

Crna Gora je prvi rival “furije”, 1. septembra naredne godine, u Klužu, a u grupi su još domaćin Rumunija, Hrvatska, Češka i Mađarska.

“Imamo samo veliki respekt prema svim rivalima. Imamo nekoliko veoma jakih i komplikovanih protivnika. Hrvatska, Crna Gora i Češka su ekstremno opasni timovi. Imaju talenat, NBA igrače i veliko iskustvo”, rekao je italijanski trener na klupi Španije.

Opasnost da se ne prođe grupna faza, naravno, ne postoji…

“Timovi kao što je naš ne obraćaju preveliku pažnju utakmicama grupne faze. Za nas nije najvažnije kako ćemo početi, već kako ćemo završiti takmičenje. Veoma je važno da se tokom cijelog takmičenja zadrži visok nivo fizičke spreme. Kao i obično, pokušaćemo da u odlučujućim utakmicama budemo na najvećem nivou. Kada krene nokaut faza svaka utakmica je odlučujuća i svaka se mora odigrati na najbolji način”, rekao je Skariolo.

Reprezentacija.me

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.