Ovo je trenutno najpopularniji model grudnjaka (Foto)
Ilustracija

Udobnost pobijedila estetiku

Ovo je trenutno najpopularniji model grudnjaka (Foto)

Izgleda da je udobnost po prvi put pobijedila estetiku.

Ako ste mislili da su popularni puš ap brushalteri najpopularniji među ženama onda se varate. Kao najpopularniji grudnjak među ženama odabran je upravo ovaj, koji podsjeća na bikini i pruža apsolutnu udobnost.

brus

Ovaj model grudnjaka izabran je kao najpopularniji na društvenim mrežama, a ovo je možda prvi put da je udobnost odnijela pobjedu nad estetikom.

n

Ovaj brushalter nema žice u sebi, a žene su ga zbog čipke okarakterisale kao seksi.

Ovakve brushaltere nosile su danas popularne manekenke ne samo ispod majica već i ispod sakoa. Najviše privlači muške poglede kada diskretno viri ispod džempera ili majice.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.