Crnogorske košarkašice igraće večeras protiv Albanije

Kvalifikacije za EP

Crnogorske košarkašice igraće večeras protiv Albanije

Ženska seniorska košarkaška reprezentacija Crne Gore igraće danas u Tirani sa Albanijom utakmicu petog kola C grupe kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će 2017. godine biti odigrano u Češkoj.

Crnogorske košarkašice prvi međusobni duel dobile su 99:39, a nakon četiri odigrana kola ostvarile su polovičan učinak,.

Slavile su i protiv Velike Britanije 78:64, od koje su doživjele i poraz u Mančesteru 71:67.

Imaju i poraz od Italije 57:56.

Albanija je bez pobjede u prva četiri kola.

Duel Albanije i Crne Gore u Tirani počeće u 18 sati.

U drugom meču te grupe Italija će u 20 sati i 45 minuta ugostiti selekciju Velike Britanije.

Meč odluke za plasman na Eurobasket, u kojem će rivali biti Crna Gora i Italija na programu je u srijedu, u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru (18 sati).

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.