Đoković savladao Gofana
Novak Đoković

Ovjerio polufinale Završnog Mastersa

Đoković savladao Gofana

Srpski teniser Novak Đoković ovjerio je polufinale Završnog Mastersa, trećom pobjedom u londonskoj 'O2 areni'. Đoković je u trećem kolu grupe 'Ivan Lendl' savladao Davida Gofana iz Belgije, rezultatom 6:1, 6:2.

Belgijanac, trenutno 11. igrač na ATP listi, koji je u prijestonicu Engleske stigao kao prva zamjena za najbolju osmoricu, upao je umjesto Gaela Monfisa.

Na terenu je Đoković proveo tek nešto više od 65 minuta i potpuno spreman čeka polufinale sa drugoplasiranim iz grupe 'Džon Mekinro'. Tamo ga vjerovatno čekaju Kei Nišikori ili Stan Vavrinka, ali ni duel sa Endijem Marijem nije nemoguće, pa čak ni ispadanje Britanca koji je ostvario dvije pobjede.

Od 21 sat gledaćemo rasplet u ovoj grupi – Miloš Raonić igra protiv Dominika Tima i pobjednik tog meča će se pridružiti Novaku među četvoricom najboljih.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.