Radonjić najuspješnji trener u istoriji ABA lige
Foto:Beta

Radonjić najuspješnji trener u istoriji ABA lige

Crnogorski stručnjkak Dejan Radonjić postao je trener sa najviše pobjeda u regionalnoj ABA ligi.

Zvezda je u nedjelju savladala Cibonu u Zagrebu, što je Radonjićev 197. trijumf u Jadranskoj ligi. On je tako pretekao Duška Vujoševića, najtrofejnijeg trenera u istoriji Partizana, .

Radonjić je sa klubom s Malog Kalemegdana osvojio dvije titule ABA lige, dvije titule nacionalnog šampionata Srbije i isto toliko trofeja u Kupu Radivoja Koraća.

Prošle godine dobio je nagradu za trenera godine u regionu, a sa Zvezdom je dva puta izborio plasman u Top 16 i jednom u Top 8 fazu Evrolige.

Prethodno je vodio Budućnost od 2006. do 2013. godine.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.