Sportski doktor: Raonić lagao za povredu, udružili su se da ruše Đokovića
Moma Jakovljević

Crnogorac krivac

Sportski doktor: Raonić lagao za povredu, udružili su se da ruše Đokovića

Crnogorac sa kanadskim pasošem Miloš Raonić je direktni krivac što je Novak Đoković pred London pao na drugo mjesto. Korpulentni teniser koji je u životnoj formi predao je bez borbe polufinale Mastersa u Parizu Endiju Mareju i poslao ga direktno na prvo mesto ATP liste, pišu srpski mediji.

Navodno, Raoniću je bio pokidan butni mišić, a poznati hirurg i sportski doktor Moma Jakovljević u razgovoru za „Alo!” tvrdi da je Miloš sve izmislio, pošto bi bio medicinski fenomen da se u roku od deset dana oporavio od ovakve povrede!

Kanađaninje u nedelju u prvom kolu završnog mastersa rutinski savladao Gaela Monfisa (6:3, 6:4).

- Ako je stvarno izjavio da je pokidao butni mišić, onda je slagao! Da bi zarasla i minimalna pukotina mišića potrebno je mjesec dana. Čak i da je neko istegnuće, krvni podliv i da nije trenirao sve te dane, opet ne bi mogao da se oporavi u ovako kratkom roku! Mogao je da kaže da mu nije dobro ili neki drugi razlog da navede, ali ovo je smiješno, kazao je Moma Jakovljević.

Kako piše Alo, Đoković ima fenomenalnu priliku da se večeras osveti Raoniću i vrati mu milo za drago

- Oni su se dogovorili šta će ko kome da kompenzuje jer je poznato da u svakom sportu svi hoće da ruše šampiona. Udruže se drugi, treći, peti, šesti... Na šampiona udaraju svi koji su ispod njega, u svakoj profesiji, ne samo u tenisu. Pokušavaju da ga destabiliziju, ali, naravno, ne treba na to da se obazire. Sada raznorazni lupetaju kako je zbog ishrane pao na drugo mjesto i dodaju još svašta. Došlo je do zamora materijala, vratiće se Nole brzo, smatra Jakovljević.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.