Instagram uvodi veliku novost
Ilustracija

Potvrdjeno

Instagram uvodi veliku novost

Instagram je potvrdio kako radi na novoj opciji unutar aplikacije. Radi se o live video opciji po uzoru na Facebook na kojem je ovaj novitet veoma dobro prihvaćen.

''Live prenos je vrlo uzbudljiva novost za nas. Mislim da to može pojačati efekat onoga što radimo'', rekao je Kevin Sistrom CEO Instagrama. ''Na primjer ako volimo neku osobu, live stream je odlična opcija koja vas može zbližiti''.

Sistrom nije govorio o detaljima live videa niti o datumu kada bi ova opcija trebalo da postane dostupna. Međutim prema nekim screenshotovima koji su procurili u javnost može se zaključiti da će se ova opcija pojaviti na vrhu news feeda i bitće označena crvenom bojom.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.