Bubanja eliminisan u drugom, ostali u prvom kolu
Foto: Džudo savez CG

Evropsko prvenstvo

Bubanja eliminisan u drugom, ostali u prvom kolu

Crnogorski džudista Marko Bubanja nastup na Evropskom prvenstvu za mlađe seniore u Tel Avivu završio je u drugom, dok su Arso Milić, Danilo Pantić i Jovana Peković eliminisani u prvom kolu.

Bubanja je na startu takmičenja u kategoriji do 90 kilograma pobijedio Ušangija Margijanija iz Gruzije, dok je u drugom izgubio od Šavajcarca Tobijasa Mejera.

Milić je u prvom kolu kategorije do 81 kilogram poražen od Španca Alfonsa Urkiza Solane, dok je od Pantića na startu takmičenja do 100 kilograma bolji bio Bjelorus Viktar Larčanka.

Peković je u prvom kolu kategorije do 70 kilograma izgubila od Mađarice Sabine Gerčak.

Najbolji rezultat od crnogorskih predstavnika ostvario je juče Nikola Gardašević, koji je u kategoriji do 73 kilograma završio kao petoplasirani.

U istoj kategoriji Balša Sinanović izgubio je u prvom, dok je Marko Gušić do 66 kilograma zaustavljen u osmini finala. 

Mina/Rtcg

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.