Predstava

U 20 h

Predstava "Lazljivci" 9.novembra u sali Dodest u KIC-u

Predstava „Lažljivci“, sa Večernje scene Gradskog pozorišta, biće igrana u srijedu 9. novembra u 20h u sali Dodest KIC-a „Budo Tomović“. Po tekstu Anthonya Neilsona, predstavu je režirao Marko Manojlović.

Riječ je o savremenoj komediji koja je rado igrana dugi niz godina i to ne samo na britanskim scenama. Upravo komad „Lažljivci“, pored ostalih djela koje je napisao, Anthonya Neilsona je etablirao i kao dramskog stvaraoca. Ova crnohumorna komedija postigla je veliki uspjeh u Londonu, na sceni Rojal kort teatra, još 2002. godine. Po ocjeni kritičara Sunday Timesa, „Lažljivci“ su jedna od najsmješnijih, najcrnjih i najšokantnijih komedija koje je publika ikad vidjela.

lazljivci3

U produkciji Gradskog pozorišta, igraju: Pavle Ilić, Branko Ilić, Dubravka Drakić, Maja Šarenac, Dejan Đonović, Goran Slavić i Sanja Popović.

Scenografiju potpisuje Ivanka Vana Prelević, kostimografiju Vera Šoškić, a scenski pokret i koreografiju Slavka Nelević. Dramu je prevela Ivana Gašević. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.