Đoković: Nisam zabrinut zbog svoje budućnosti
Novak Đoković

Đoković: Nisam zabrinut zbog svoje budućnosti

Srpski teniser Novak Đoković izjavio je da je Endi Marej zaslužio da postane svjetski broj jedan, kao i da nije zabrinut zbog svojih igara.

Mareju se, posle poraza Đokovića od Marina Čilića u četvrtfinalu Mastersa u Parizu, ukazala šansa da prvi put u karijeri postane najbolji teniser svijeta, za šta mu je potreban današnji trijumf protiv Miloša Raonića.

"Ukoliko Marej dođe na prvo mjesto to će biti zasluženo. Način na koji je napredovao u poslednjih godinu dana je nevjerovatan. Jako cijenim sve što je postigao. U potpunosti je zaslužio da se nađe u ovom poziciji", rekao je Đoković, a prenosi sajt ATP.

Đoković, koji je 122 nedelje zaredom na teniskom vrhu, ističe da normalno da dođe do promjena.

"Na kraju krajeva, sve je ovo sport. Ne možeš da očekuješ da uvijek pobjeđuješ. Nisam zabrinut zbog svoje budućnosti", poručio je Đoković.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.