Brushalteri odlaze u istoriju a evo šta će ih zamijeniti
Ilustracija/Foto:Shutterstock

Brushalteri odlaze u istoriju a evo šta će ih zamijeniti

"Vog" piše da seksi, čipkasti brushalteri i dekolte odlaze u istoriju zahvaljujući milenijalcima koji biraju udobnost, prije svega.

"Udobnost i komfor su trenutne aktuelne teme u modnoj industriji. Kada je riječ o kupovini brushaltera, naročito među milenijalcima, oni traže udobnost", kaže modni analitičar Maršal Koen. 

On tvrdi da seksi brushalteri koji ističu dekolte odlaze u istoriju jer pripadnici nove generacije radije biraju sportske grudnjake koji su daleko udobniji. 

Dakle, šta će zamijeniti dekolte? 

Dekolte će zamijeniti trend "side bob", odnosno odjeća koja otkriva bočnu stranu grudi. Kada je riječ o brushalterima, nosiće se oni mekani, napravljeni od pamuka, bez žica. 

I "Vog" smatra da seksi brushalteri postaju prošlost, a na scenu stupaju udobni sportski grudnjaci. Doduše, oni navode drugi razlog. 

"Rodni stereotipi su u centru pažnje u poslednje vrijeme, a pripadnice mlade generacije žele da svoju seksualnost istaknu na neki drugi, pozitivniji način". 

Predstavnici nekoliko stranih popularnih brendova donjeg veša potvrđuju da se u poslednje vrijeme više traže sportski brushalteri, nego oni seksi, čvrsti. 

"Ali, to je samo trenutni modni trend i ne važi za sve. Da li zaista mislite da će žene velikih grudi da nose pamučni brushalter bez žica? Puš-ap brushalteri i dalje se prilično prodaju", kaže predstavnica brenda "Intimate Apparel".

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.