Miler preko Almagra do Đokovića

Braniće prvo mjesto

Miler preko Almagra do Đokovića

Žil Miler biće prvi rival Novaka Đokovića na posljednjem Mastersu sezone u Parizu, na kom Srbin brani titulu, ali i prvo mjesto.

Luksemburžanin je do okršaja sa najboljim igračem svijeta došao pobjedom nad Nikolasom Almagrom iz Španije u prvom kolu – rutinski u dva seta – 6:3, 6.3.

Miler je prvi set prelomio u njegovom drugom djelu, kada je brejkom najavio vođstvo, a zatim ga i potvrdio drugim brejkom u nizu.

U drugom setu za konačni trijumf bio je dovoljan samo jedan, pošto Almagro nikako nije bio u ritmu. 

Biće ovo četvrti međusobni okršaj Srbina i Luksemburžanina, koji ne zna za trijumf protiv Novaka, a on neće početi prije 15.30.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.