12 najljepših plišanih blejzera (FOTO)

Hit

12 najljepših plišanih blejzera (FOTO)

Ako želite da imate jedan zaista In jesenji komad, koji je pride i upečatljiv, bez pogovora izaberite plišani blejzer.

Pliš se ove sezone zaista nosi na sto načina. Predstavili smo vam jedan od najvećih trendova od ovog materijala, plišane čizmice, a potom i kako pliš nose poznate dame. Sada vam predstavljamo još jedan fantastičan plišani komad: blejzer.

20161031154742661625

Odjevni predmet koji je još donedavno bio vrlo klasičan i dio formalnih poslovnih kombinacija, ove je jeseni dobio uzbudljiv make over, zahvaljujući kome svakom izgledu daje jednu novu dimenziju.

20161031154746725731

Plišani blejzer pojavljuje se na modnoj sceni uglavnom u tamnim bojama, sa kojima je ujedno i najlakše eksperimentisati, a da pritom ne napuštate sosptvenu dozu komfora. Međutim, tu su naravno i modeli sa uzorcima i bojama.

Tamno plava, boja petroleha i boja vina, samo su neke od zagasitih nijansi, idealnih za nošenje ove sezone. Dok će dodatni utisak ostaviti svakako blejzeri u baby plavoj i nježno roze boji.

Ukoliko ste od onih koji se ne libe pomjeranja granica sopstvenog stila, za vas su kao stvoreni plišani komadi sa šarenim uzorcima, a takve nam predstavljaju i nama vrlo dostupni brendovi Zara i Topshop.

20161031154734772480

Svi ovi modeli najbolje se kombinuju i nose uz džins u svakodnevnim izdanjima ili uz kratke haljinice i panatalone (takođe od pliša) u večernjim varijantama. U nastavku pogledajte koji su to trenutno aktuelni plišani blezeri, kako oni velikih modnih kuća, tako i oni pristupačniji.

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.