Budućnost pobijedila Partizan

Derbi sedmog kola ABA lige

Budućnost pobijedila Partizan

Košarkaši Budućnosti savladali su Partizan u Beogradu nakon velike drame sa 64:61 (18:11, 12:26, 15:9, 19:15), u derbiju sedmog kola ABA lige.

Budućnost je zadržala savršen učinak i sada ima sedam pobjeda, dok je Partizan upisao prvi poraz. Jedina preostala neporažena ekipa je Crvena zvezda, koja u ponedjeljak igra protiv Mornara u Baru, prenosi RTCG.

Najefikasniji u ekipi Budućnost bili su Amerikanci Markus Vilijams sa 13 i Šon Džejms sa 12 poena. Partizan su predvodili Novica Veličković sa 15 poena i Uroš Luković koji je postigao 12.

Junak pobjede bio je Vilijams, bivši košarkaš Crvene Zvezde, koji je u samom finišu meča dao trojku i dodatno bacanje za minimalno vođstvo, a onda u posljednjim sekundama postigao oba bacanja za trijumf Budućnosti.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.