Partizan savladao Lovćen na Cetinju
Rukometaši Partizana

Partizan savladao Lovćen na Cetinju

Rukometaši Partizana 1949 savladali su na Cetinju domaći Lovćen sa 25:23 u meču 2. kola Prve rukometne lige.

Tivćani su bili bolji rival i zasluženo su slavili.

Partizan je od početka krenuo sigurno i držao vođstvo tokom cijele utakmice, a na poluvremenu je vodio sa pet golova razlike (9:14).

"Važno je da nastavimo da pružamo sve od sebe i da nižemo pobjede u prvenstvu, naročito protiv rivala od kojih je RK Lovćen jedan od najvećih. Čestitao bih momcima i zahvalio se svim Tivćanima koji su sa nama došli na Cetinje", rekao je predsjednik UO RK Partizan 1949, Tonino Fantić.

Sljedeći meč Partizan 1949 igra na domaćem terenu protiv Ivangrada, u ponedjeljak, 7. novembra.

RTCG

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.