Izgorjela kuća šestočlane porodice  Milović, nema povrijeđenih

Bosna i Hercegovina

Izgorjela kuća šestočlane porodice Milović, nema povrijeđenih

U selu Avtovac kod Gacka u potpunosti je izgorjela kuća šestočlane porodice Milimira Milovića, ali u požaru niko nije povrijeđen.

 Pripadnici Vatrogasne jedinice Gacko brzo su reagovali, ali vatra je već bila zahvatila krov, koji se urušio jer kuća nije imala izlivenu betonsku ploču. U trenutku požara u kući se nalazila Milimirova supruga Vesna sa troje maloljetno djece.

Porodici Milović smještaj u narednom periodu obezbijediće preduzeće Rudnik i termoelektrana "Gacko" gdje je Milimir zaposlen.

Komandir Vatrogasne jedinice Gacko Nebojša Avdalović rekao je da je požar prijavljen juče popodne i da je na teren izašlo 12 vatrogasaca sa četiri vozila. On kaže da je uzrok požara neočišćen dimnjak što je dovelo do eksplozije u šporetu

Nezavisne

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.