Božidar Šundić v.d. direktora TVCG
Božidar Šundić

Božidar Šundić v.d. direktora TVCG

Dugogodišnji novinar i urednik u više crnogorskih medija, Božidar Šundić, obavljaće od danas funkciju vršioca dužnosti direktora Televizije Crne Gore.

Šundić, koji je donedavno bio direktor Drugog programa Radija Crne Gore (Radio 98), je na mjesto v.d. direktora Televizije Crne Gore došao umjesto Andrijane Kadije, kojoj je istekao mandat.

Riječ je o dugogodišnjem novinaru, koji je u proteklom periodu bio direktor i glavni urednik RTV Atlas, RTV Elmag, i TV Pink M.

U izjavi za Portal RTCG, Šundić je najavio da će Televizija Crne Gore nastaviti dosadašnju uspješnu misiju, koju ima kao nacionalni Javni servis, a u susret evropskim i NATO integracijama naše države.

"Televizija Crne Gore će nastaviti realizaciju planiranih programskih sadržaja, koji će biti obogaćeni novim emisijama, a sve sa ciljem da TVCG bude medij svih građana Crne Gore", rekao je Šundić.

On je poručio da će Televizija Crne Gore ostati i dalje otvorena za saradnju sa svim segmentima društva - državom, političkim partijama, NVO sektorom, kulturnim i sportskim društvima...

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.