Ako želite da vas gleda kao Boga, morate mu ispiniti ovo
Ilustracija

Jedino ovo vole više od seksa

Ako želite da vas gleda kao Boga, morate mu ispiniti ovo

I to je vrlo seksi.

Muškarci su vrlo osjećajni, iako to mnogi ne bi rekli. Psiholozi su sproveli istraživanje na  muškarcima koji su godinama odlazili na terapije kod bračnih savjetnika.

Rezultat istraživanja je sledeći – muškarci su jako osjećajna bića i zapravo im je jako važno, čak važnije i od seksa, da partnerka razgovara sa njim dok ga u isto vrijeme nježno dodiruje! Tako se osjeća snažno i prihvaćeno.

Nježno dodirivanje uz istovremenu verbalnu i neverbalnu komunikaciju najvažnija je stvar jačem polu i obično će to staviti na prvo mjesto svojih potreba.

Srbija danas

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.