Podgorica: Zakupci pijace  skupili 230 eura za Ivu Bijelić!
Iva Bijelić

Pokazali humanost

Podgorica: Zakupci pijace skupili 230 eura za Ivu Bijelić!

Zakupci pijace u Podgorici danas su pokazali humanost.

Oni su od svojih skromnih dnevnica izdvojili po euro i sakupili 230 eura za teško oboljelu djevojčicu iz Herceg Novog Ivu Bijelić, prenosi Antena M.

Iva je u Njemačkoj, gdje bi uskoro trebalo da se operiše.

Za operaciju rijetkog tumora kostiju potreban je veliki novac koji još nije prikupljen, uprkos akciji koja traje mjesecima širom Crne Gore.

Svi oni koji su u prilici da učestvuju u akciji svoj prilog mogu uplatiti na žiro račun Pera Bijelića kod CKB banke, na broj računa 510260797324001246.

Račun na ime Bijelić R. Pero za uplate iz inostranstva:

Swift adress: COBADEFF

IBAN ME 25510260797324001246

Party Identifier 400876851700

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.