Injesta van terena do kraja godine?
Andres Injesta

Injesta van terena do kraja godine?

Fudbaler Barselone i jedan od najboljih vezista na svijetu Andres Injesta mogao bi da pauzira četiri mjeseca zbog povrede koju je doživio na meču sa Valensijom.

Španski fudbaler povrijedio je ligamente koljena poslije duela sa Encom Peresom u 13. minutu meča, poslije čega je napustio igru.

Injesta je već stigao u Barselonu gdje su obavljeni ljekarski pregledi, ali preciznih informacija o dužini pauze još nema, jer "tek treba utvrditi koliko je ruptura djelimična", stoji na sajtu Mundo deportiva. 

Iako se još uvijek ne zna koliko će fudbaler katalonskog tima pauzirati, sasvim je sigurno da će to biti duži period pa čak i do kraja godine. To znači da će vezista pored preostalih 14 utakmica propustiti i El Klasiko koji se igra 3. decembra na Kamp Nou. 

U ekipi Barselone povrijeđeni su još i igrači Đordi Alba, Đerar Pike, Rafinja i Arda Turan.

B92

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.