Bjeloruskinja na biciklu prešla 4,4 hiljade kilometara
Foto:Anadolija

Put oko Crnog mora

Bjeloruskinja na biciklu prešla 4,4 hiljade kilometara

Studentkinja iz Bjelorusije Olga Svetlana prije četiri mjeseca na biciklu krenula na put oko Crnog mora, a do sada je prešla 4.400 kilometara.

Nakon prolaska kroz Ukrajinu, Moldaviju, Rumuniju, Bugarsku i Grčku, Svetlana je ušla na teritorij Turske.

Kazala je za Anadoliju, kako studira informatiku i živi zajedno sa porodicom u Bjelorusiji, te da je prije četiri mjeseca krenula na put biciklom oko Crnog mora.

"Prošla sam kroz Ukrajinu, Moldaviju, Rumuniju, Bugarsku i Grčku, a nakon toga ušla u Tursku. Obišla sam Istanbul, Bolu i Karabuk i do sada sam na biciklu prešla put od 4.400 kilometara", kazala je Svetlana.

Dodala je kako će nastaviti svoj pohod preko Gruzije i Rusije, pa se vratiti u domovinu Bjelorusiju.

"Planiram da će moje putovanje trajati osam mjeseci", kazala je Svetlana. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.