Ovo je najljepša fotografija Sekinog sina (FOTO)
Seka Aleksić, arhiva

Maksimalno se posvetila sinu

Ovo je najljepša fotografija Sekinog sina (FOTO)

Seka Aleksić najljepše jutro dočeka uz supruga Veljka i sina Jakova.

Seka se porodila prije mjesec dana i od tog trenutka maksimalno se posvetila sinu, te je jutros postavila neodoljivu fotografiju, koja je raznježila njene fanove.

nj

Pjevačica je prislonila svog mezimca u krilo, dok se na fotografiji vide nogice malog Jakova. Fotografija je, naravno, izazvala brojne komentare raznježenih Sekinih pratilaca i prikupila više od 8.000 lajkova.

kkk

Pored ove fotografije, Seka je objavila i onu na kojoj Jakov nosi benkicu na kojoj piše "Moja majka je kraljica". 

Alo.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.