Kotoranin nožem izbo sugrađanina
Ilustracija

Pokušaj ubistva u Risnu

Kotoranin nožem izbo sugrađanina

Kotorska policija uhapsila je sinoć B.K. (60) iz tog grada zbog sumnje da je juče u Risnu napao nožem sugrađanina P.P. (54) .

Naime, juče oko 7.30 časova Kotoranin osumnjičen za pokušaj ubostva je prišao P.P. na ulici u Risnu i nakon kraće prepirke zadao mu nožem ubod u predjelu stomaka – ubodnu ranu dubine oko 5 cm.

"Povrijeđeni P.P. se u Dom zdravlja Kotor javio kasnije, oko 19,30 časova, a osoblje Doma zdravlja je potom o dolasku povrijeđenog lica obavijestilo OB Kotor. Službenici OB Kotor su odmah preduzeli mjere i radnje u cilju pronalaska lica mjesta događaja, lociranja i lišenja slobode izvršioca pomenutog krivičnog djela. Osumnjičeni B.K. je istog dana lociran i lišen je slobode sinoć oko 23,00 časa", saopšteno je danas iz Uprave policije.

B.K. je danas, uz krivičnu prijavu, priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnova sumnje da je počinio krivično djelo ubistvo u pokušaju.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.