Debitovala i posljednja pjesma  Dejvida Bouvija
Dejvid Bouvi

"Killing A Little Time"

Debitovala i posljednja pjesma Dejvida Bouvija

Tri numere britanskog muzičara Dejvida Bouvija koje je snimio tokom nastajanja albuma "Blackstar" su predstavljene ove nedelje, a posljednja u tom nizu nosi naziv "Killing A Little Time"

Pjesme When I Met You, No Plan i Killing A Little Time su snimljene još tokom stvaranja posljednjeg albuma popularnog pjevača, koji je preminuo u januaru ove godine, ali su se čuvale u tajnosti kako bi premijerno bile izvedene u brodvejskom mjuziklu Lazarus.

Dejvid Bouvi – "Killing a Little Time"

Tako su se premijerno juče na Bi-Bi-Siju mogle čuti njegove posljednje tri snimljene numere, koje su nastale neposredno prije nego što je početkom godine podlegao osamnaestomjesečnoj borbi protiv raka.

RTS, MJUZIK NJUZ

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.