Preuzmite novi Viber: Brže slanje slika, novi meni

Promjena koja će vam mnogo značiti

Preuzmite novi Viber: Brže slanje slika, novi meni

Vaiber je upravo predstavio novi i brži interfejs koji će vam dodatno uprostiti korišćenje vaših omiljenih funkcija.

Korisnici Vibera će sada moći da proslijede fotografiju ili video kroz ne više od tri dodira, što značajno smanjuje broj koraka koji je prethodno bio potreban za slanje sadržaja.

Potpuno novi meni je osmišljen da prati ovu inovaciju – sa naglašenim prikazom funkcija koje će svi korisnici željeti da primijene. Među njima se nalaze - za iOS: meni stikera, galerija fotografija, napravite fotografiju/video, crtajte po slici (“doodle”) – a za Android: meni stikera, galerija fotografija, napravite fotografiju, snimite video.

Dodatne funkcije poput “proslijedite fajl” (“send file”) ili “proslijedite lokaciju” (“send location”) biće sadržane u “More” tasteru.

Počevši od danas, ovaj interfejs će omogućiti korisnicima da razmjenjuju njihove omiljene stikere, fotografije i video-snimke sa prijateljima preko Vibera na brži i izražajniji način.

24 sata.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.